Головна » 2017 » Липень » 31 » ХХІ Фестиваль духовної пісні у Хусті відбувся

ХХІ Фестиваль духовної пісні у Хусті відбувся

Щороку фестиваль проходить в іншому місті та має відмінну тематику. Цьогорічний був присвячений постаті Богородиці a мав гасло слова папи Франциска зі Всесвітнього дня молоді - "Велике-бо вчинив мені Всемогутній". За словами голови молодіжної комісії Мукачівської греко-католицької єпархії отця Василя Кузьми, в останні роки на фестивалі скасували конкурс, аби уникнути образ і зайвого хвилювання, повідомляє Медіацентр УжНУ.

Фестиваль духовної пісні зібрав понад 400 учасників, а для його проведення було залучено десятки волонтерів.

Особливістю цього фесту є те, що на ньому виступили з духовними піснями тридцять троє гостей зі Словаччини під проводом отців селезіан, шестеро з яких мають кількатижневий табір для молоді на парафії церкви Преображення в Хусті.

Виконання духовних пісень відбувалося на центральній площі міста впродовж двох вечорів. Інший час був відведений для відпочинку. У хустському парку імені Героїв Майдану відбувся квест, який полягав у проходженні медичного огляду команд через розв'язання різноманітних завдань. Наприклад, "окуліст" пропонував відрізнити крупи між собою. Команди змагалися не на швидкість, щоб запобігти травмуванню, а на якість. Урешті перемогла команда з Іршави. Крім цього, проводились руханки під музику, молодіжна літургія й так звана "дорога світла", кожному подарували Святе Письмо, також відбулася розмова-порівняння його із GPS-навігатором, що допоможе молоді бути онлайн із Богом.


За матеріалами: Новини сьогодні
31-07-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1933

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]