Головна » 2013 » Червень » 16 » Хто «кришує» контрабанду сигарет на Закарпатті?

Хто «кришує» контрабанду сигарет на Закарпатті?

Угорська прикордонна поліція продовжує системно відловлювати контрабандні сигарети з України.

На фотографіях, які ви бачите, - один із найсвіжіших «уловів» угорців - 47 500 коробок сигарет, загальною вартістю 47 мільйонів форинтів. Згідно повідомлення угорської поліції, їм вдається впіймати тільки невелику долю контрабандних сигарет, які ідуть через «зелений» кордон з України. Що стається з рештою контрабанди, можна тільки здогадуватися.

У той же ж час, якщо проаналізувати повідомлення українських прикордонників, то у них жодних проблем із нелегальним перевезенням товарів через кордон взагалі немає. І справа не в тому, що вони так вдало виловлюють усіх контрабандистів. Справа в тому, що вони їх просто "не бачать". А як відомо, немає контрабандиста - немає проблеми.
Подібний стан справ наштовхує на єдину думку: хтось «кришує» контрабанду сигарет на Закарпатті. За «неофіційною» інформацією, велика частина контрабандних сигарет надходить до кордону через невеликий супермаркет «Барва», що у Виноградівському Вилку. Магазин знаходиться буквально за 100 метрів від державного кордону з Угорщиною, і це дає можливість без проблем у необмеженій кількості «законно» завозити туди сигарети. Не боячись проблем на дорозі.

Також цікаво, що у Вилку знаходиться відділ прикордонної служби України, і навіть не дивлячись на це, саме через цей пункт пропуску до наших західних сусідів потрапляє левова частка контрабанди.

Залишається лише здогадуватися, хто із місцевих прикордонників (і, що не менш важливо, скільки) отримує за таку вибіркову сліпоту.

За матеріалами: Новини сьогодні
16-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11272

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]