Головна » 2013 » Березень » 14 » Кінець світу. Замість глобального потепління - глобальне похолодання?

Кінець світу. Замість глобального потепління - глобальне похолодання?

  Кінець світу. Замість глобального потепління - глобальне похолодання?

Людство погубить глобальне похолодання, а не потепління. Таке колись сталося з динозаврами. Дане припущення зробив завідувач сектору досліджень космосу обсерваторії Пулково, доктор фізико-математичний наук Хабібулло Абдусаматов.

Заявив учений, що різке похолодання повинне початися всього через два роки, а продовжуватися воно буде приблизно два століття. Максимальний холод буде зафіксований в 2055 році, тобто, в тому ж році, на який передрікають температурний максимум прихильники теорії глобального потепління. Як говорить Абдусаматов, охолодження Землі почалося ще в останні десятиліття минулого століття, і незабаром Земля почне покриватися льодом.

Хабібулло Абдусаматов є керівником проекту «Астрометрія», завданням якого є вивчення поведінки Сонця. Завдяки цим дослідженням, спостереженнями за активністю зірки, вчений і прогнозує, що зміни клімату Землі не за горами.

Льодовиковий період, що прогнозується вченим з Росії, не є рідкістю для Землі. Протягом останніх двох тисяч років схожі зміни клімату спостерігалися в XIII, XV, XVII і XIX століттях. Вважаються вони «малими льодовиковими періодами», а супроводжуються епідеміями, поганою врожайністю і переселеннями народів.

За матеріалами: Новини сьогодні
14-03-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11501

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]