Головна » 2013 » Березень » 7 » Кого ми кохаєм - чоловік

Кого ми кохаєм - чоловік

  Типи чоловіків, які нам подобаються

Чоловіки ... Цей загадковий народ деколи приносить нам багато проблем, страждань і хвилювань. Однак, без них ми не можемо, адже людина по своїй натурі - істота парна. Ми любимо їх, і вони люблять нас, а без цього життя було б нудним і прісним.
На смак і колір, як говориться, всі фломастери різні, і немає певного чоловічого типажу, який подобався б всім жінкам без виключення. Але є кілька головних типів, які особливо привертають жіночу стать. Які ж?

1. Романтик

З ним кожен день може перетворитися на свято: він говорить красиві слова любові, влаштовує романтичні вечері при свічках, цукерково-букетний період для нього - не початкова фаза відносин, а спосіб життя. Чому він подобається жінкам? Дами - такі істоти, яким важливо відчувати себе потрібними і улюбленими, і чоловік-романтик дарує жінці таке відчуття. Навіть саму черству бізнес-леді він може змусити стати милою, ніжною та романтичною у відповідь.

2. Інтелектуал

Він може підтримати будь-яку розмову, починаючи від останніх новинок сучасної літератури і закінчуючи новими розробками у сфері нанотехнологій, що, безсумнівно, привертає розумних жінок. Він змушує сміятися над розумними жартами і навіть саму нудну тему може зробити цікавим предметом обговорення. З ним можна говорити годинами, і при всьому цьому він може бути далеко не красенем, але при такому розумі і широкому кругозорі зовнішність не грає особливої ​​ролі. Інтелектуальний зв'язок - фундаментальна основа відносин між чоловіком і жінкою, і якщо він присутній, то відносини можуть перерости в довгі і міцні, адже пристрасть з часом проходить, а духовна близькість залишається.

3. Поганий хлопчик

О, скільки жіночих нервів і сліз присвячені поганим хлопцям ... Але факт залишається фактом: жінкам вони подобаються. За рахунок чого ж це відбувається? Дівчат приваблює їх внутрішня свобода, бунтарський дух, сміливість, здатність жити сьогоднішнім днем, не думаючи про наслідки. Особливо люблять поганих хлопчиків ті жінки, яким якраз цього бунтарства і свободи не дістає, і таким чином вони намагаються це компенсувати. Однак такі парубки часто не годяться для серйозних відносин, тому жінці важливо зрозуміти: чи готова вона заради нього йти на деякі жертви або краще повернутися в колишній, спокійний і розмірений перебіг життя.

За матеріалами: Новини сьогодні
07-03-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11406

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]