Головна » 2017 » Лютий » 14 » Коли ОБСЄ знайшла їхній танк бойовики здійснили попереджувальні постріли

Коли ОБСЄ знайшла їхній танк бойовики здійснили попереджувальні постріли

Спостерігачі СММ ОБСЄ заявляють, що бойовики здійснили попереджувальні постріли, коли патруль виявив танк під маскувальною сіткою в селищі Пікузи – колишнє Комінтернове.

Про це йдеться у звіті місії за 12 лютого, оприлюдненому в понеділок.

Згідно зі звітом, патруль виявив танк (невстановленого типу) під маскувальною сіткою в с. Пікузи (кол. Комінтернове, 23 км на північний схід від Маріуполя).

"12 лютого, коли спостерігачі зафіксували замаскований танк (невстановленого типу) у підконтрольних "ДНР" Пікузах, вони чули 15–20 пострілів зі стрілецької зброї за 50–100 м від позиції СММ неподалік місця, де стояв танк. Спостерігачі визначили, що постріли не були спрямовані безпосередньо на них, а мали попереджувальний характер. СММ негайно залишила це місце", - сказано в повідомленні.

Патруль також зафіксував в Донецьку самохідну гаубицю (2С1 "Гвоздика", 122 мм) у складському приміщенні, розташованому між Кіровським і Петровським районами.

Спостерігачі зауважили, що всередині цього складського приміщення стоять ще інші одиниці важкого озброєння, але не змогли його ідентифікувати, оскільки озброєні члени "ДНР" не надали команді СММ доступу до цього місця.

За оцінками спостерігачів, дві пари слідів, що вели всередину складу, належали самохідній гаубиці (2С1) і або танку, або самохідній гаубиці (2С3 "Акація", 152 мм).

 


За матеріалами: Новини сьогодні
14-02-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1962

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]