Головна » 2016 » Червень » 4 » Коли терміново потрібен евакуатор: де вигідно замовити послугу

Коли терміново потрібен евакуатор: де вигідно замовити послугу

На жаль, будь-яка техніка виходить з ладу. Неприємності різного роду періодично трапляються на дорозі. Бувають непередбачені ситуації, коли у ваші плани втручається дорожньо-транспортна пригода або непередбачено розряджається акумулятор, закінчується в баку пальне, лопається колесо, а запасне виявляється не в багажнику. Існує маса ситуацій, коли вам можуть знадобитися послуги евакуатора, які у Львові можна замовити на порталі evakuator.lviv.ua.

Від чого залежить ціна на послуги з евакуації?

Безліч сучасних фірм надають послуги евакуації всіляких автомобілів. Найчастіше їхня ціна безпосередньо залежить від ваги машини, а відстань, на яку потрібно перевезти ваш знерухомлений з тих чи інших причин автомобіль, значення не має.

Вигода послуг з евакуації

Професіонали компанії, яка займається евакуацією, допомагають навіть в таких умовах, коли колеса авто знаходяться в повному блокуванні. Друзі, у яких є автомобілі, не завжди можуть виручити. Буває, що ваша машина повністю відмовляється рухатися, тоді без допомоги професійної служби евакуації не обійтися.

У чому переваги професійних компаній-евакуаторників?

Компанії, які професійно надають послуги з евакуації авто, цілодобово готові допомогти. Прикрі ситуації на дорозі, як правило, трапляються непередбачувано і в самий незручний час.

Вартість послуг

Нинішня висока конкуренція на ринку таких послуг сприяє утриманню досить низькою їхню вартість. Оплатити евакуатор може дозволити собі кожен водій, причому без істотного збитку сімейному бюджету.

Швидкість прибуття фахівців

Явною перевагою послуг евакуатора перед безоплатною допомогою знайомих є прибуття співробітників компанії з евакуації автомобілів в найкоротший термін. Наприклад, пізно вночі або під ранок, коли ваші знайомі сплять, така компанія завжди прийде до вас на допомогу.

Гарантії при доставці автомобіля

Наявність страхування перевезення вашого автомобіля при користуванні послугами з евакуації є гарантією відсутності найменшого ризику його втрати або пошкодження при доставці за вказаною вами адресою. Якщо на шляху проходження евакуатора трапиться ДТП, компанія відшкодовує всі витрати на ремонт.

Випадкові водії, яких можна зупинити на трасі, можуть попросити за допомогу занадто багато грошей, оскільки вони ризикують власним автомобілем і витрачають дорогоцінний час. Знайомі не завжди можуть допомогти через зайнятість.

Як вибирати евакуатор

Щоб підготуватися до ситуації, коли терміново потрібен евакуатор, необхідно заздалегідь розпитати рекомендації у водіїв, які могли вже користуватися подібними послугами. Кожен вид спецтехніки має особливості експлуатації. Якщо розглядати універсальні моделі, головним параметром вибору спецтехніки є достатня вантажопідйомність.

Якщо ви хочете підібрати спецтехніку для робіт в автосервісі, знадобиться спецтранспорт з додатковим обладнання, таким як лебідка чи зсувна платформа. Такі доповнення монтують також на будь-які вантажні автомобілі, перетворюючи їх у евакуатори. Для СТО такий варіант може бути оптимальним. Однак слід пам'ятати, що рухома платформа і лебідка не зможуть евакуювати авто з заблокованими колесами. В такому випадку більше підійде техніка з краном, а також ламаною або прямою платформою. Для екстреної розвантаження вантажного автомобіля використовують евакуатори з пневматичними підйомниками.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-06-2016
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11127

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]