Головна » 2014 » Квітень » 30 » Коломойський не платитиме за депутатів-зрадників: приймаємо тільки диверсантів

Коломойський не платитиме за депутатів-зрадників: приймаємо тільки диверсантів

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський не платитиме за українських політиків - зрадників України.

Як передає кореспондент "УНІАН", про це він заявив журналістам, відповідаючи на питання, чи готовий він заплатити за народних депутатів-зрадників, якщо журналісти йому таких приведуть з Верховної Ради.

"Ми беремо тільки найманців і іноземців. Громадян України ми не приймаємо. Громадяни України не можуть бути диверсантами", - сказав Коломойський.

17 квітня керівництво Дніпропетровської області встановило винагороду за упіймання сепаратистів і звільнення захоплених будівель на сході України.

"За кожен повернутий стовбур виплачується винагорода: за автомат - 1000 доларів США, кулемет - 1500 доларів США, гранатомет - 2000 доларів США", - повідомив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов. "За кожного переданого "зеленого чоловічка", він же найманець, який ступив на нашу спільну землю і намагався зіштовхнути нас у братовбивчій війні - винагорода 10 000 доларів США", - сказав Філатов.

"За кожну звільнену будівлю, передану місцевій владі і під охорону спецроти "Донбас" батальйону "Дніпро", - винагорода 200 000 доларів США (причому у територіальної громади залишається вільне право доступу в будь-який момент)", - сказав Філатов.
 


За матеріалами: Новини сьогодні
30-04-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11285

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]