Головна » 2013 » Жовтень » 4 » Команда «ВУЗВ» - найкраща на фестивалі КВН у Затоці

Команда «ВУЗВ» - найкраща на фестивалі КВН у Затоці

В Затоці, що під Одесою, на базі пансіонату "Рута" з 27 вересня по 1 жовтня проходив XVIII Всеукраїнський фестиваль дитячих та юнацьких команд КВН «ЖАРТ-ПТИЦЯ-2013». Цього року на фестиваль приїхала 31 команда КВН з різних областей України. Закарпаття традиційно було представлене командою Ужгородської гімназії "Вхід у Змінному Взутті".


Для "ВУЗВ" це вже 13-й фестиваль, і за цим показником команді нема рівних в Асоціації "КВН України". Число 13 цього разу стало щасливим для команди, і зі свого 13-го фестивалю гімназисти приїхали у статусі переможців. Окрім кубку за перемогу, команда отримала призи за КВН-газету, за перемогу у конкурсі слайд-шоу, диплом «За багаторічну та плідну співпрацю» від Асоціації «КВН України», а капітан команди Юля Половко була відмічена серед найкращих актрис фестивалю.

Зараз в Затоці проходить XX Всеукраїнський фестиваль КВН «Жемчужина у моря» для студентських команд. Закарпаття представлене трьома колективами: "БезУмная Молодежь" (Мукачево), "Без мандата" (юридичний ф-т УжНУ) та збірна УжНУ "Тяп-ляп".

А старт нового сезону Закарпатської ліги КВН 27 жовтня.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-10-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11239

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]