Головна » 2017 » Жовтень » 8 » Конструктори K'NEX - розвиток і розвага для дітей

Конструктори K'NEX - розвиток і розвага для дітей

 Творчі здібності дитини так само важливі, як уміння писати або читати. Оточуючи своїх дітей розумними, цікавими іграшками, які подарують не тільки позитивні емоції, а й навчать мислити, винаходити, без боязні помилитися, і як наслідок - отримати практичний результат своєї праці - ми виростимо покоління, яке думає і творить.

Чудовий подарунок для дорослих і дітей - американський конструктор K'NEX, купити який можна на сайті creativeland.com.ua де представлений широкий асортимент оригінальних конструкторів за доступними цінами. Граючи з конструкторами K'NEX, ваша дитина буде розвивати свою фантазію і уяву, дрібну моторику рук, вміння мислити логічно і просторово, буде тренувати пам'ять і розвивати обидві півкулі мозку.

У сучасних дітей посидючість стала проблемою, і дорослі не знають, що зробити, щоб дитина доводила почате до кінця. Кращий спосіб навчання посидючості - яскраві, нестандартні конструктори K'NEX. Створюючи щось, дуже хочеться швидше побачити кінцевий результат, тому діти наполегливо складають різноманітні моделі. Дуже круто, коли батьки творять разом з дитиною, адже разом набагато цікавіше. Можна просто поспілкуватися під час процесу, ставши ще ближче один одному.

Діти дуже уважно спостерігають, чим захоплюються їхні батьки і самі починають копіювати. Якщо дорослі сидять весь день в соцмережах або в комп'ютерних іграх, що ж ми дивуємося, коли діти стають залежними від комп'ютерів. Кращий подарунок для дитини - годинку з мамою і татом на килимку, коли всі в зборі і дружно збирають модель динозавра. А наступного разу діти зможуть впоратися з важкими завданнями будівництва самі, знаючи, що ви підтримаєте і похвалите за цілеспрямованість і доведену до кінця справу.

Купуючи іграшку, запитайте себе - що отримає дитина, граючи? У магазинах очі розбігаються від розмаїття іграшок. Багато з них так і будуть без діла припадати пилом, а деякі, такі, як конструктор K'NEX - стануть улюбленими на багато років. Вибирайте американську якість конструкторів K'NEX і вкладайте в майбутнє ваших дітей вже сьогодні, поки вони маленькі і ви можете підказати і навчити чомусь цінному.

Такі вміння, як винахідливість, швидкість мислення, логіка - будуть користуватися попитом завжди. В майбутньому творці з новими ідеями розширять горизонти людських можливостей. Хочете, щоб ваші діти росли креативними і успішними - даруйте їм правильні подарунки.

Творчого натхнення вам і вашим близьким!


За матеріалами: Новини сьогодні
08-10-2017
nowyny.com/
Додав: Nata
Коментарі: 0
Переглядів: 1876

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]