Головна » 2016 » Грудень » 6 » "Контрабанда, виявлена на українсько-угорському кордоні, однозначно потрапила в Україну за сприяння митників"- Москаль

"Контрабанда, виявлена на українсько-угорському кордоні, однозначно потрапила в Україну за сприяння митників"- Москаль

– Контрабанда, виявлена співробітниками Закарпатського обласного управління СБУ на пункті пропуску "Лужанка", що на українсько-угорському кордоні, однозначно потрапила в Україну за сприяння митників, – заявляє голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

– Цей факт особисто мене не дивує, оскільки керівництво Закарпатської митниці ДФС було змінене тільки з однією метою – відновлення контрабандних потоків і відправка "данини" з контрабандистів на Київ. Тому й немає жодної реакції з керівництва ДФС, яке раніше бурхливо реагувало на кожну дрібницю, що ставалася на пунктах пропуску в межах Закарпатської області. Однак хочеться нагадати "вінницькій команді", яка зараз контролює митницю й розставляє свої кадри, – головне не отримати, а утримати владу. З теперішніми результатами зробити це навряд чи вдасться.

Нагадаємо, що в ніч на вівторок (6.12) працівники відділу "К" УСБУ в Закарпатській області затримали за межами МПП "Лужанка" мікроавтобус "Мерседес-Спринтер", який заїхав з Угорщини і був завантажений контрабандними комплектуючими до мобільних телефонів, офісної та побутової техніки, одягом та іншими товарами.

Раніше Г.Москаль заявляв, що кадри на Закарпатській митниці ДФС розставляють вінницькі. Так, в.о. начальника Закарпатської митниці Станіслав Балуєв раніше працював на Вінницькій митниці, заступник голови ДФС, який курирує митницю, Станіслав Продан – із Вінницької області, "смотрящий" за митницями радник голови Державної фіскальної служби Геннадій Романенко – також з Вінницької області.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1876

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]