Головна » 2015 » Липень » 30 » Контрабандисти на Рахівщині погрожували розправою прикордонникам

Контрабандисти на Рахівщині погрожували розправою прикордонникам

У селі Ділове Рахівського району викриті на спробі переправити через кордон контрабандні цигарки зловмисники стали погрожувати прикордонному наряду.

Нещодавно на Березнянщині група молодиків перекрила рух автотранспорту на митному посту «Малий Березний» з вимогою, аби через кордон пропустили їх приятеля-словака, який займається бізнесом на машинах. У ситуацію довелось втрутитись правоохоронцям, за фактом незаконного перекриття кордону було порушено кримінальне провадження. І от – нова історія опору представникам влади, цього разу на Рахівщині.

    "Серед ночі 30 липня в чергову частину Рахівського райвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від старшого зміни прикордонних нарядів відділу прикордонної служби села Ділове. Лейтенант-прикордонник повідомив про те, що під час патрулювання в лісовому урочищі Хмелів, Ділове прикордонному наряду погрожували розправою невідомі молодики", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Як з′ясувалося, група місцевих мешканців, якими керував місцевий житель К.,  намагалася незаконно переправити через державний кордон цигарки. Коли їх викрив прикордонний наряд, контрабандисти стали погрожувати стражам кордону фізичною розправою.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Рахівського РВ УМВС. Особу ватажка контрабандистів уже встановлено. Тепер із ним розбирається міліція.

Не виключено, що свої навики безшумного подолання в цілковитій темряві кордону цей контрабандист уже найближчим  часом буде застосовувати в зоні АТО на сході країни…

Боротьба з контрабандою на Закарпатті триває, інформує СЗГ УМВС України в Закарпатській області.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-07-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11134

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]