Головна » 2016 » Грудень » 19 » Контрабандистів прикордонники Закарпаття налякали травматами. Ті кинули 10 тис. пачок сигарет і зникли

Контрабандистів прикордонники Закарпаття налякали травматами. Ті кинули 10 тис. пачок сигарет і зникли

На кордоні з Угорщиною сталася перестрілка між українськими прикордонниками і контрабандистами сигарет. Про це повідомляє офіційний сайт Державної прикордонної служби.

"Сьогодні вночі прикордонники Мукачівського загону запобігли черговій спробі переміщення тютюнової контрабанди до Угорщини", - передає ДПС.

Під час патрулювання прикордонний наряд виявив поблизу річки Тиса групу невідомих, які намагались перетнути державний кордон.

Помітивши правоохоронців, невідомі вдались до втечі, покинувши на березі річки понад 20 пакунків з сигаретами та гумовий човен. "Аби зупинити зловмисників, правоохоронцям довелось здійснити декілька попереджувальних пострілів вгору із пристрою для відстрілу гумових куль", - повідомляє ДПС.

Човен та пакунки, в яких знаходилось понад 10 тисяч пачок сигарет різних марок, охоронці кордону доставили до прикордонного підрозділу.

Зараз проводяться заходи щодо пошуку осіб, причетних до контрабанди тютюнових виробів через кордон.

Як повідомлялося, у серпні конфлікт між двома групами чоловіків через розбірки з контрабандою сигарет на кордоні між Закарпатською областю та Румунією переріс у стрілянину, в результаті чого було поранено чотирьох осіб.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1768

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]