Головна » 2014 » Липень » 28 » Кордон: З Росії стріляють «Гради». ВІДЕО

Кордон: З Росії стріляють «Гради». ВІДЕО

Річка Деркул є природним кордоном між Україною та Росією. На питання «звідки стріляли?» у селі Колесниківка Станично-Луганського району українські прикордонники й частина жителів просто констатують: «Стріляли з російського боку».

Показують на дерева у 200-х метрах. У ніч проти 24 липня з російської території було випущено 5 залпів з установки «Град». Ціль – українські прикордонники, які стоять неподалік.

Двох бійців поранено, одного контузило. Постраждало майно: будинки, лінії електропередач. За словами прес-секретаря Луганського прикордонного загону Олександра Трохимця, снаряди могли летіти тільки з території Росії. Це можна визначити за напрямком руху та характером пошкоджень.

Поблизу дислокації немає бойовиків, які могли б використовувати «Гради». Ця частина Луганщини контролюється українською армією. Прикордонники стверджують, що це не перший обстріл.

Подібні відбуваються останні три тижні кожні 4-5 днів. Також наполягають, що їм категорично заборонено завдавати удари у відповідь. До виконуючого обов'язки губернатора Ірини Веригіної та прикордонників звертаються з претензіями щодо руйнувань у Луганську.


 


За матеріалами: Новини сьогодні
28-07-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11256

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]