Головна » 2014 » Березень » 6 » Кримські татари звернулися до Ільхама Алієва за допомогою

Кримські татари звернулися до Ільхама Алієва за допомогою

Кримські татари просять президента Азербайджану Ільхама Алієва використовувати всі свої можливості та хороші відносини з президентом Росії Володимиром Путіним, щоб допомогти їм.

Про це заявив лідер кримських татар, екс-голова Меджлісу кримських татар, народний депутат України Мустафа Джемілєв в інтерв'ю haqqin.az.

«Наш народ одного разу був вигнаний зі своїх рідних земель, ми не хочемо повторення цієї трагедії. Тому ми звертаємося за допомогою до Ільхама Алієва, Абдулли Гюля і Нурсултана Назарбаєва. Не залишайте своїх кримських братів і сестер в цей важкий час. Ми просимо допомоги у всього світу. У Росії нам знову уготовані вигнання і репресії», - сказав він.

Джемілєв також сказав, що вони готуються до масових акцій протесту і весь світ має підтримати думку корінного населення Криму, яке хоче залишатися жити в складі єдиної України.

За словами лідера кримських татар, Реджеп Тайіп Ердоган вже запросив делегацію кримських татар в Анкару для обговорення ситуації, що склалася.

«Але зараз нам не потрібні обговорення, а потрібні реальні дії. Кримські татари ніколи не будуть жити в складі Росії, ми будемо всіма можливими засобами боротися за наші права», - сказав Джемільов.



За матеріалами: Новини сьогодні
06-03-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11059

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]