Головна » 2015 » Грудень » 30 » Критик Путіна помер від передозування - Neue Zürcher Zeitung

Критик Путіна помер від передозування - Neue Zürcher Zeitung

18-річний росіянин Влад Колесніков, який критикував участь Росії в конфлікті на сході України та анексію Криму РФ, наклав на себе руки, прийнявши смертельну дозу алкоголю і ліків. Цілком очевидно, як припускає журналіст швейцарської газети Neue Zürcher Zeitung Крістіан Вайсфлог, молода людина втратила віру в свою боротьбу.

Знаменитим Колесніков, як розповідає автор, став минулої весни: "Тоді 17-річний Влад, що жив разом зі своїм дідом у підмосковному Подольську, під час візиту до військкомату заявив, що не хоче брати участі у війні проти братів-українців, і ввімкнув на своєму мобільному телефоні гімн України". Після цього співробітники військкомату, як розповів Колесніков в інтерв'ю "Радіо Свобода", діагностували у нього "розлад особистості". Через кілька тижнів Колесніков з'явився в школі у футболці з українським прапором і написом "Поверніть Крим", після чого його побили однокласники, допитали в поліції і виключили зі школи.

Відвернувся від нього, як йдеться далі, і власний дід. В інтерв'ю російській газеті "Комсомольськая правда" він розповідав, що останнім часом Влад став більш агресивним, а також про те, що внука "завербували мормони", які, на думку родича, "насправді були американськими агентами і платили Владу". Тож дід відправив Влада до його батька в Жигульовськ, зауваживши, що "провінційне повітря, можливо, виб'є всі дурощі з голови Влада". Однак і там, за інформацією журналістки Клер Біггем з "Радіо Вільна Європа", не стало краще: побиття з боку однокласників тривали. Офіцер поліції, за словами Колеснікова, також заявив йому, що побив би його, якби міг.

Врешті на Різдво (католицьке - InoPressa) Колесніков відправив останні повідомлення журналістці Біггем, в якому йшлося, що він прийняв смертельну дозу алкоголю і ліків і, якщо він не повідомить про себе протягом 2-6 днів, його слід вважати мертвим. Через кілька годин, як додає Neue Zürcher Zeitung, поліція повідомила про смерть Колеснікова.

Переклад Inopressa.ru


За матеріалами: Новини сьогодні
30-12-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1945

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]