Головна » 2018 » Вересень » 28 » Кухні на замовлення – що потрібно знати?

Кухні на замовлення – що потрібно знати?

Кухня вважається основним приміщенням в будинку, але принципово відрізняється від інших кімнат своїм призначенням та функціональністю. Кухня – це той простір, де важлива ергономічність, практичність та комфорт. Адже більшу частину часу, перебуваючи вдома, ми присвячуємо саме їй. Тут створюються кулінарні шедеври та діляться найпотаємнішими думками. Затишна кухня притягує домочадців та гостей. Як же створити комфортний простір, де буде в бажання працювати та затишно відпочивати?

Переваги кухні на замовлення

Якщо планування приміщення відрізняється нестандартними розмірами та формами, то придбані вами кухонні меблі навряд чи будуть ідеально вписуватися. Можуть виникнути складнощі з розмірами. Кращий варіант –індивідуальне замовлення, яке передбачатиме всі ваші вимоги, переваги та побажання. Індивідуальне замовлення кухонь це:

  1. індивідуальні розміри;
  2. нестандартний дизайн, заповнення порожніх кутів;
  3. самостійний та бажаний вибір декору, фурнітури та матеріалів;
  4. очікувана та обговорена функціональність;
  5. сервісне обслуговування та гарантія якості.

Купити кухню на замовлення – ідеальний варіант, що дозволяє втілити в життя свої бажання та своє бачення, крім того це раціональне використання кожного куточка приміщення.

Матеріали для фасаду

Фасад – зовнішній вигляд кухні: дверцята шаф, лицьова сторона висувних скриньок, фронтальні панелі. Застосовувані матеріали безпосередньо визначають вартість кухонного гарнітура та підвищують експлуатаційні характеристики меблів. Вони можуть бути з:

  1. ДСП – суміш смоли та стружки;
  2. МДФ – пресована стружка, екологічно чистіше ДСП, так як не містить смол;
  3. пластик – сучасний, інноваційний та актуальний матеріал;
  4. масив дерева – природна основа.

Матеріали для корпусу

Корпус для кухонних модулів, як навісних, так підлогових столів, та шаф – це основа. Вона відповідає за надійність, міцність, довговічність конструкції. Переважно, для виготовлення використовують матеріали:

  1. мультиплекс – середня цінова лінійка, чудова альтернатива натуральному масиву;
  2. МДФ значно дешевше, практичний. За рахунок просочення смолами стійкий до вологості;
  3. ДСП менш довговічний, в деяких випадках може розмокати в зоні стиків та деформуватися.

Матеріали для стільниці

Кухонна стільниця, як правило, відчуває значне навантаження при експлуатації. Часто піддається обробці різними миючими засобами, які мають абразивну, хімічну текстуру. При виборі орієнтуйтеся на практичність та міцність матеріалу.

  1. Натуральний та штучний камінь. Шляхетний та стійкий матеріал. Виглядає красиво, в експлуатації практично вічний. Але при непередбачених потужних ударах, може утворювати відколи, тріщини.
  2. Штучне полотно створюється з кам'яної крихти в поєднанні з екологічно безпечними смолами. Матеріал значно міцніше та ґрунтовніше до впливу механічного фактору, не боїться агресивних очищувальних засобів.
  3. Стільниці, вироблені з сталевого листа на порядок дешевше кам'яних видів. Ідеально підходять для сучасного та популярного стилю хай-тек. Легко очищаються, добротні та міцні.
  4. Ламінат. Бюджетна лінійка нічим не поступається по практичності каменю. Виділяється широким спектром кольорів, легко миється, може переносити високі температури.
  5. Натуральний масив. Стільниці з дерева гарні, але вимагають ретельного догляду. Їх слід регулярно обробляти спеціальними засобами, для створення водовідштовхувальної плівки.

Якісні та унікальні меблі можуть бути доступні кожному, незалежно від достатку та наявного бюджету.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-09-2018
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 1697

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]