Головна » 2018 » Квітень » 19 » Квоту для іммігрантів Україна трохи збільшила

Квоту для іммігрантів Україна трохи збільшила

Уряд України встановив квоту іноземців, яким передбачено надати дозвіл на імміграцію протягом 2018 року.

Згідно з розпорядженням, розробленим ДМС, гранична кількість іноземців та осіб без громадянства, яким можуть дати дозвіл на імміграцію, становить 4388 осіб, повідомляє Урядовий портал.

Відповідне розпорядження було схвалено 18 квітня під час засідання Кабміну.

Виправлено: Урядовий портал початково повідомив, що минулорічна квота становила 2223 особи, а отже у цьому році в порівнянні з минулим вона збільшилась майже вдвічі. Однак "Європейська правда" з'ясувала, що збільшення насправді незначне. Минулого року квота становила 3963 особи.

Квота імміграції формується за такими категоріями: діячі науки та культури, імміграція яких відповідає інтересам України; висококваліфіковані спеціалісти і робітники, гостра потреба в яких є відчутною для економіки України; особи, які здійснили іноземну інвестицію в економіку України іноземною конвертованою валютою на суму не менше 100 (ста) тисяч доларів США, зареєстровану у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.

Крім того, іммігрувати в Україну можуть особи, які є повнорідними братом чи сестрою, дідом чи бабою, онуком чи онукою громадян України; особи, які раніше перебували в громадянстві України; батьки, чоловік (дружина) іммігранта та його неповнолітні діти; особи, які безперервно проживали на території України протягом трьох років з дня встановлення їм статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-04-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1711

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]