Головна » 2013 » Травень » 29 » Лавка прянощів онлайн всім доступна

Лавка прянощів онлайн всім доступна

Лавка прянощів онлайн всім доступна

Ізраїльська Seafoodpedia ("Енциклопедія морепродуктів"), випущена Шаломом Махаровскі, засновником і власником одного з тель-авівських ресторанів, удостоєна премії Gourmand, "Оскара" кулінарних книг". У той же час, якщо ви також любите готувати і часто використовуєте різні спеції і прянощі для приготування їжі, тоді вам неодмінно сподобається Лавка прянощів онлайн яку можна відвідувати через Інтернет. Зауважимо, для того, щоб на безкраїх просторах світової павутини легко знайти Лавку прянощів.

Премією Gourmand, яку ще в далекому 1995 році заснував відомий кулінар і гурман їжі Едуард Куантро, щорічно нагороджуються кращі книги про їжу і вино, які випущені в різних куточках світу. Як правило, у конкурсі беруть участь книги з більш ніж ста тридцяти країн нашої планети, однак ізраїльтяни перемогли в цьому змаганні вперше.

Журі визнало "Енциклопедію морепродуктів" інтригуючою і одностайно помістили Ізраїль в центр кулінарної карти світу. Зазначимо, що в книгу, яка до речі була видана на івриті, увійшли рецепти шеф-кухаря Йорама Ніца.

Крім того, почесний приз у номінації "Середземноморська кухня" отримав арабо-ізраїльський колектив авторів кулінарного праці "Єрусалим: куховарська книга", повідомляє The Algemeiner.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-05-2013
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11638

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]