Головна » 2016 » Квітень » 3 » Лещенко - рішення судді про зняття Іванющенка з розшуку вже передали до Інтерполу. ВІДЕО

Лещенко - рішення судді про зняття Іванющенка з розшуку вже передали до Інтерполу. ВІДЕО

Рішення судді Миколи Чауса про зняття з розшуку екс-нардепа Юрія Іванющенка вже перекладено на англійську мову і передано в Інтерпол. Про це повідомив народний депутат Сергій Лещенко в Facebook.

"За моєю інформацією, рішення судді Чауса про зняття з розшуку Юри Єнакіївського вже перекладено на англійську мову і передано в Інтерпол. Це той самий Чаус, який відомий за справою Корбана і знаходиться на короткому повідку Банкової. Тому готуємося зустрічати найближчого соратника Януковича в кращих казино Монако. Тим більше, його син там керує одним з найпрестижніших нічних клубів", - додав нардеп.

Нагадаємо, на початку лютого Генпрокуратура подала апеляцію на рішення суду, згідно з яким Генпрокуратура була зобов'язана закрити кримінальне провадження проти Іванющенка.

Суд зобов'язав закрити цю справу через бездіяльність Генпрокуратури, яка за рік не знайшла доказів провини Іванющенка. В цьому рішенні було зазначено, що воно не підлягає оскарженню.

Раніше інформація про міжнародний розшук Іванющенка зникла з офіційного сайту Інтерполу.

Наприкінці лютого апеляційний суд Києва не взяв до розгляду апеляцію Генпрокуратури на рішення Солом'янського райсуду Києва, яким ухвалювалося закрити справу проти Іванющенка. Генпрокуратура подала скаргу до Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ. До винесення рішення цим судом Генпрокуратура не має наміру закривати кримінальне провадження проти Іванющенка.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-04-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1821

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]