Головна » 2016 » Червень » 18 » Лікувальні трави: про що варто пам'ятати

Лікувальні трави: про що варто пам'ятати

Лікувальні трави: про що варто пам'ятати

Траволікування - популярний метод лікування ось уже кілька століть. Вважається, що їхня дія більш щадний, тому і збори лікарських рослин можна заварювати "на око". Це небезпечна помилка. При прийомі фітопрепаратів, навіть перевірених та відомих з дитинства, варто пам'ятати, що вони, як і будь-які ліки, мають не тільки показання, але і протипоказання. Також потрібно строго дотримуватися дозування при приготуванні настоянок, відварів і зборів для полоскань. Надлишок цілющого компонента, не тільки не зробить очікуваного ефекту, а й буде шкідливий для організму. Детальніше про різноманітні лікувальні рослини України ви зможете прочитати на ресурсі liktravy.ua.

Травники радять звернути увагу на те, де заготовлено лікарські препарати - найкраще вам підійде трава, заготовлена в кліматичній зоні вашого проживання. З обережністю потрібно підходити до лікування травами деяким категоріям пацієнтів. Багато лікарські рослини протипоказані при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, печінки, а також алергікам і вагітним.

З обережністю потрібно лікувати травами дітей до 14 років. На відміну від таблеток, фітопрепарати не дають позитивного і негативного ефекту відразу. Курс лікування розрахований на кілька днів або тижнів. Тому почавши приймати трави, потрібно прислухатися до власного організму, і відчувши нездужання, негайно звернутися до лікаря. Самолікування протипоказане і у випадку з прийомом трав. Навіть якщо ви лікуєтеся травами часто консультація досвідченого лікаря-фітотерапевта перед початком курсу, не буде зайвою.

Зауважимо, що якщо у вас проблеми з печінкою, то варто спробувати так званий монастирський сироп. Цей засіб для очищення печінки зробить вашу шкіру свіжою і гладкою, у вас зникнуть прищі, у жінок стабілізується менструальний цикл і пройдуть перегони тиску. Крім цього, значно підвищиться працездатність і витривалість, ви зможете робити протягом дня більше справ. У разі, коли використовується монастирський сироп, вже через кілька днів ви самі відчуйте і побачите поліпшення.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-06-2016
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1921

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]