Головна » 2019 » Лютий » 18 » Майже всі комунальні заклади у Тячеві до кінця 2020 року мають відремонтувати. ВІДЕО

Майже всі комунальні заклади у Тячеві до кінця 2020 року мають відремонтувати. ВІДЕО

У Тячеві до кінця 2020 року мають відремонтувати майже всі комунальні заклади.

Новенькі велодоріжки, дитячі майданчики, шляхетно оновлені мікрорайони і прибудинкові території – це невеликий список того, що планують зробити у м. Тячів. З моменту утворення Тячівської ОТГ ремонти шкіл, садочків, а також прокладення нових доріг проводять щороку.

Ремонт доріг, теплосанація комунальних закладів. В такому напрямку з благоустрою м. Тячева і прилеглих сіл працюватиме Тячівська ОТГ у 2019 році. Минулого року вже оновили 1 корпус Тячівської ЗОШ №2. У закладі повністю відновили систему опалення. Утеплили і зробили більш яскравим фасад. Так само теплим і затишним став Тячівський заклад дошкільної освіти №1. Дитячий садок може похизуватися новими безпечними меблями для малечі і новою постільною білизною.

Також у планах на цей рік – зробити ремонт 2 корпусу Тячівської ЗОШ №2. У будівлі зараз навчається 150 учнів початкових класів. Крім того, реконструкцію і утеплення планують провести у школі в селі Руське Поле і у ДНЗ№5 міста Тячів, повідомив тячівський міський голова Іван Ковач.

З моменту утворення Тячівської ОТГ дошкільним навчальним закладам приділяють дуже велику увагу. За рахунок вкладення коштів у ремонт і теплоізоляцію закладів витрати на утримання будівель значно зменшуються – повідомив Іван Ковач.

До 2020 планують закінчити ремонт і утеплення практично усіх комунальних закладів Тячівської громади. Зараз на черзі відновлення і благоустрій мікрорайонів. Жителі міста Тячів кажуть, що за останні роки у місті зроблено надзвичайно багато. Дії з впорядкування і благоустрою міста досить помітні.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-02-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1644

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]