Головна » 2014 » Серпень » 5 » Мариновані помідори: рецепти і поради

Мариновані помідори: рецепти і поради

Більшість наших читачів добре знають, як приємно взимку відкрити баночку з ароматними пряними помідорчиками, котрі пам'ятають тепло літа... Якщо ви відвідаєте портал rivnist.in.ua, то зрозумієте як самостійно робити мариновані помідори - рецепт на цьому ресурсі вам допоможе. Саме тут ви знайдете найкращі рецепти маринування помідорів на зиму, щоб ви могли зробити дуже смачні заготовки і з величезним задоволенням насолоджуватися плодами своєї праці.

Мариновані помідори стануть смачною закускою і приємним доповненням до будь-яких страв як повсякденного, так і святкового столу. З покоління в покоління передаються рецепти їх заготовки на зиму, у багатьох сім'ях зберігаються рецепти бабусь і прабабусь, поради та хитрості приготування - на сьогоднішній день досвіду в питанні маринування томатів накопичено багато, і сучасним хазяєчкам залишається лише вибирати варіанти, які найбільше їм сподобаються.

Для маринування на зиму слід вибирати тільки якісні, без пошкоджень, міцні томати одного сорту і розміру - тоді всі вони рівномірно промаринується і неприємних сюрпризів і несподіванок з такими заготовками не буде. Великі, м'ясисті томати краще маринувати, нарізавши.

При заготівлі томатів з метою їх збереження використовується пастеризація, стерилізація, а також методи багаторазової заливки - будь-який з цих способів при правильному дотриманні техніки дозволяє виключити ризик "вибуху" банок і псування томатів. Ну, а який спосіб з перерахованих вибирати - кожна господиня вирішує сама. Різними можуть бути і використовувані прянощі: для помідорів підходять естрагон, петрушка, кріп, запашний і чорний перець-горошок, листя смородини і вишні, гіркий червоний перець і багато інших добавки.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-08-2014
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11622

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]