Головна » 2014 » Вересень » 30 » Меблі-трансформер — краще рішення для маленького житла

Меблі-трансформер — краще рішення для маленького житла

розкладний стіл трансформер Ніка Олімп КМС-3 Коли у людина маленька квартира або будинок, то вона прагне, щоб меблі в ній займала мінімум місця. І саме для вирішання цієї проблеми фахівці придумали меблі-трансформер. Наприклад, такі як розкладний стіл трансформер Ніка Олімп КМС-3, який українці можуть вигідно придбати онлайн на порталі Lamelio.com.ua.

Також не варто забувати про ліжко, що піднімається. Підйомний механізм дозволяє притиснути ліжко до стіни і тим самим звільняє прохід для вас і ваших друзів. А ще більш красивого, коли ліжко і кімната зливаються в одному кольорі. Також варто згадати двох'ярусні ліжка, які дуже чудесно підходять для маленьких квартир або для гуртожитку.

Ну і невелика порада для вас. З часом меблі-трансформери, як і будь які інші, втрачають свій робочий механізм і починають працювати гірше. Тому не купуйте моделі, механізм яких відрізняється великою складністю. Чим простіше, тим краще і довговічніше.

Поради: як правильно оформити інтер'єр маленької кухні

На розміри кухні при покупці квартири часто не звертають особливої уваги. Але проблема маленької кухні постає на весь зріст в процесі експлуатації, коли виявляються всі незручності, пов'язані з невеликою площею цього приміщення. Але при правильному підході можна і невелику кухню перетворити на затишне, комфортне і функціональне приміщення.

В першу чергу на думку спадає перепланування. Хоча це і пов'язано з отриманням дозволу, який зовсім не безкоштовний, але думається, що отриманий результат цілком окупиться.

Існують й інші варіанти, якщо перенести стіни немає можливості, засобів чи бажання. Наприклад, можна виділити ділянку для прийому їжі в іншій кімнаті, обізвавши її їдальнею. Адже обідній стіл, особливо для великої родини, займає на кухні чимало місця і якщо його винести, стане набагато вільніше. Якщо члени сім'ї категорично заперечують проти цього рішення, можна скористатися столом- трансформером зі складними стільцями.

Важливо в маленькій кухні правильно розмістити меблі. Хороший варіант - це однорядна або Г-подібна розстановка меблів. Для такої кухні доцільно купувати кутові кухонні меблі з місткими шафками і раціонально використовувати простір між робочими поверхнями і навісним обладнанням, в якому можна розміщувати решітки з гачками для кухонного начиння.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-09-2014
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 11791

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]