Головна » 2013 » Червень » 18 » Мер Хуста ходить по вкраденому асфальту?

Мер Хуста ходить по вкраденому асфальту?

В Хусті вже від стабільності ( занепаду) до покращення (міська рада вже щось та й робить) пройшовся по новому автобану міста Хуст вул. Духновича . Враження незабутнє за 7 місяців бездоріжжя та ям по коліна, нарешті закрили асфальтом . Хвала нашій міській раді, нарешті почули наші прохання (але змусили їх четверта колона влади це журналісти, які стільки писали про проспект Кащука , що він не витримав та змилувався. При цьому добре отримав на горіхи від Балоги І.І.). Про це повідомив у своїй сторінці у Фейсбук громадський активіст Роман Келемен

А тепер детально про виконані роботи по заміні дорожнього покриття:

1. Не замінений водогін розмір діаметр 300 см в чугунці як стверджують працівники Водоканалу він збудований 1963 році вояками СССР, з’єднаний між собою на паклю та цемент , тобто з’єднань немає, гарантій прориву 98% і гроші з бюджету викинуті на вітер. А потрібно було всього замінити 425 м.водопроводу.
2. Основа під асфальт це непромитий щебень ( з намулом та землею) яке зчеплення з асфальтом ? ніяке ! все до перших дощів . Чому не було пропитки щебеню ?
3. Планування дорожнього покриття – кут нахилу зроблений в сторону де немає колекторів по відводу опадів! Тобто вони знаходяться навпроти.
І де буде збиратись вода ? звісно ніде і знову ями, і на осінь знову ямковий ремонт.
4. А саме головне товщина самого асфальту становить від 2-4 см, а це основна дорожня артерія міста через який проходить величезна кількість автомобілів в тому числі і вантажних.

Ось і відповідь чому в м. Хусті постійно погана дорога!

Асфальт як завжди вкрали , чи подарили комусь з високих чиновників на дачу , можливо цей асфальт вже лежить в Шаяні на підїзді до дачі мера!

За матеріалами: Новини сьогодні
18-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11453

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]