Головна » 2013 » Серпень » 16 » Міліція готується до мітингів під Київрадою у понеділок

Міліція готується до мітингів під Київрадою у понеділок


Опозиційні депутати Київради у понеділок прийдуть на засідання сесії, щоб нагадати про нелегітимність міськради і вимагати призначення виборів у столиці.

Про це заявила лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді Тетяна Меліхова в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю.

"Ми однозначно підемо на сесію для того, щоб ще раз попередити владу про те, щоб незаконно (депутати) не збиралися, щоб всі свої зусилля влада спрямувала на те, щоб виставляти бюджетників на якесь побоїще ..., а вирішити питання у Верховній Раді про призначення виборів", - сказала вона.

Меліхова також повідомила, що представники опозиції в суботу зустрінуться з головою КМДА Олександром Поповим та секретарем Київради Галиною Герегою.

"Ми, представники опозиційних сил, завтра о 12 годині зустрінемося з Поповим і Герегою, будемо намагатися їх якось урезонити, щоб вони не виставляли на мітинг бюджетників та комунальників", - повідомила вона.

Як відомо, Окружний адміністративний суд Києва 9 серпня визнав діяльність Київради правомочною, а її сесії – законними.

Як очікується, 19 серпня відбудеться позачергова сесія Київської міськради. Цього ж дня зранку працівн

"Порушники правопорядку будуть нести відповідальність згідно діючого законодавства", - додають у міліції

ики сфери освіти зберуться біля Київради з вимогою виплатити 20% надбавку.

У свою чергу, опозиційні партії "УДАР", "Батьківщина" і "Свобода" закликали киян прийти 19 серпня до будівлі Київради і висловити протест проти узурпації влади в столиці.

У свою чергу, міліція Києва повідомляє, що 19 серпня буде посилено охорону під час проведення заходів з масовою участю громадян біля КМДА.

"Відповідно до заявок поданих до Київської міської державної адміністрації орієнтовно в заходах візьмуть участь близько 20 000 громадян", - зазначає столичне МВС і додає, що міліція розрахуала сили і засоби "в достатній кількості для охорони громадського порядку".

Правоохоронці нагадують, що учасники масових заходів зобов'язані дотримуватись громадського порядку та виконувати законні вимоги працівників міліції.

"Учасникам заходів забороняється мати при собі зброю та інші засоби, спеціально призначені для фізичного ушкодження, а також вибухові, займисті, отруйні та інші небезпечні речовини, засоби наглядної агітації, які принижують честь та гідність інших громадян. Звертаємо увагу громадян на неприпустимість порушення порядку, зокрема, нанесенню матеріальної шкоди адміністративним будівлям або приміщенням", - зазначає МВС.


За матеріалами: Новини сьогодні
16-08-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11188

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]