Головна » 2018 » Лютий » 8 » Міськраду громада Ужгорода змусила скоротити посаду заступника мера, якого звинувачують у хабарництві. ВІДЕО

Міськраду громада Ужгорода змусила скоротити посаду заступника мера, якого звинувачують у хабарництві. ВІДЕО

Громада Ужгорода змусила міськраду скоротити посаду заступника мера, якого звинувачують у хабарництві.

Сесія Ужгородської міської ради розпочалася блокуванням трибуни представниками громадськості та атовцями з гучними вигуками «Цапа геть! Андріїву ганьба!» В сесійній залі також перебували у великій кількості представники правоохоронних органів. Напередодні учасники бойових дій ночували у приймальні Ужгородського міського голови з вимогами припинити корупційні схеми та оборудки.

Головною вимогою  було звільнення з посади першого заступника міського голови Іштвана Цапа, якого наразі судять за хабарництво.

Мітингувальники не пустили міського голову Богдана Андріїва сісти у мерське крісло і той вимушений був покинути сесійний зал разом із депутатською більшістю. За деякий час мер повернувся і пообіцяв внести у порядок денний питання про скасування посади першого заступника міського голови у штатному розписі Ужгородської міськради.

Громада дозволила Андріїву розпочати сесію і одразу питання про відставку Цапа було проголосовано більшістю голосів. Ужгородський мер також віддав свій голос за цю пропозицію.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
08-02-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1655

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]