Головна » 2016 » Березень » 14 » Міську владу Мукачевого Москаль вважає некомпетентною

Міську владу Мукачевого Москаль вважає некомпетентною

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль звинувачує владу Мукачевого у некомпетентності, через що місто стало "найгарячішою" точкою Закарпаття. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Москаля.

"Cтільки потрясінь, як у Мукачевому, немає в жодному місті Закарпаття. Влітку минулого року це місто прогриміло на всю Європу через стрілянину з використанням гранатометів та крупнокаліберних кулеметів. Однак навіть із цієї резонансної події міська влада не зробила належних висновків: Мукачеве й далі перманентно "штормить", тут постійні скандали, акції протесту, вогнища соціальної напруги чи бандитські розборки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає Москаль, ще з минулого року в Мукачевому триває скандал зі спробою ліквідувати дитячі заклади - шкільний екоцентр, станцію юних техніків і центр туризму, краєзнавства та спорту. Після Нового року місцева влада Мукачевого відмовилася фінансувати профтехучилища.

"Без стипендій та зарплат уже третій місяць залишаються колективи в понад 2,5 тисячі чоловік, у тому числі 72 дітей-сиріт. Доведені до відчаю люди навіть перекривали міжнародну трасу й пікетували мерію. Усе це - прямий результат некомпетентності Мукачівської влади, а не наслідки недопрацювань центральної чи обласної влади", - йдеться у повідомленні.

Також Москаль прокоментував стрілянину у Мукачевому, що сталася у суботу, 13 березня 2016 року.

"Знову гучна кримінальна розборка із застосуванням вогнепальної зброї й смертельним результатом. Не помогла й муніципальна поліція, яку відкрили тут із помпою й обіцянками, що в місті стане безпечніше. Я хочу нагадати, що вся повнота влади в Мукачевому належить "Єдиному центру". Так звана всеукраїнська партія повністю контролює місто, у результаті чого воно стало найгарячішою точкою Закарпаття", - наголосив він.

Нагадаємо, в жовтні 2015 року мером Мукачевого був обраний старший син Віктора Балоги Андрій.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-03-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1913

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]