Головна » 2018 » Січень » 29 » Містян навчатимуть готувати по-східньому - в Ужгороді проведуть ветеріанський майстер-клас

Містян навчатимуть готувати по-східньому - в Ужгороді проведуть ветеріанський майстер-клас

Коли взимку промерзаєте до кісток, і ніякий теплий одяг не допомагає зігрітися, ми навчимо вас як зігріватися правильно з середини. І мова не про аклкоголь, а про дещо міцніше.

"Просто гляньте на студентів індусів які ходять по місту з тоненьких кофтинках, без шапок, максимум в жителці на короткий руках при -5. Здавалося б, саме вони б мали мерзнути найбільше, адже звикли до тепла. Але завдяки пряній та гострій їжі, вони просто не відчувають холоду, а навпаки почуваються прекрасно. До того ж більшість з них вегетеріанці з народження, ба навіть вегетеріанці в багатьох поколіннях. " - говорять організатори вегетеріанського майстер-класу.

Пряні спеції допоможуть зігрітися з середини, наповнити тіло теплом, якому жодний мороз не страшний. А крім того такі спеції допоможуть покращити травлення, яке взимку теж слабшає, а їжа навпаки важчає. Навіть вийти з затяжних застуд теж допоможуть гострі спеції, які вбивають всі віруси та бактерії в середині, допомагають позбутися слизу  - насприятливішого середовища для захворювань.

Для вас готуватимуть хлопці з тайського кафе Nitay Family. У них уже навіть власна шкала гостроти існує - від "0" до "10". А в арсеналі є перці, що вважаються небезпечними для життя у разі передозування. Але такі праянощі вони використовують виключно за побажанням клієнтів.

Вони навчать вас міксувати спеції, не боятися додати до страви побільше чилі, але так щоб це підкреслювало смак страви. Поділяться улюбленими класичними міксами прянощів зі східної кухні.

Місце і час проведення : 3-є лютого о 15.00, площа Шандора Петефі, 47 (Дім побуту).

Кафе Connection (2-й поверх)

Реєстрація за телефоном - 050 970 16 49

Вхід - за добровільними внесками.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
29-01-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1666

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]