Головна » 2013 » Квітень » 22 » Митний пост «Ужгород» розбудовуватимуть за 2,3 млн євро

Митний пост «Ужгород» розбудовуватимуть за 2,3 млн євро

Саме стільки складає перший транш коштіввід Євросоюзу на модернізацю митного посту.

Про це повідомили сьогодні, 22 квітня, під час зустрічі начальника Чопської митниці Олександра Похилька з новопризначеним керівником Міхаловецької митниці (Словаччина) Вілло Процеком.

Одним із важливих питань, розглянутих на цій зустрічі, – це розбудова митної інфраструктури пасажирського напрямку м/п «Ужгород». Головний митник Закарпаття повідомив словацьких гостей, що в рамках Програми прикордонного співробітництва «Європейський інструмент сусідства та партнерства», Чопська митниця сьогодні отримала від головного партнера проекту – Фінансового управління Словаччини, перший транш коштів – 2,3 млн. євро на модернізацію поста, із запланованих 3,6 млн. Тепер потрібно провести процедуру міжнародних торгів на закупівлю робіт із розбудови пасажирської частини м/п «Ужгород».

Крім цього, обидва керівники митних органів обговорили підготовчі заходи до урочистостей з нагоди Дня Добросусідства України із Словаччиною, яке відбудеться 11 травня п.р. на території м/п «Ужгород», на пасажирському напрямку якого буде тимчасово перекрито рух.

Вілло Процек висловив вдячність керівнику Чопської  митниці за тісну співпрацю, а також запевнив українського колегу, що при виникненні форс-мажорних обставин, словаки залучатимуть додаткову пересувну техніку для пришвидшення митного оформлення та контролю вантажних фур на своїй ділянці кордону, – повідомили у прес-службі Чопської митниці.



За матеріалами: Новини сьогодні
22-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11310

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]