Головна » 2012 » Вересень » 14 » Міжнародна туристична виставка-ярмарок стартувала в Ужгороді

Міжнародна туристична виставка-ярмарок стартувала в Ужгороді

У п’ятницю, 14 вересня, в Ужгороді розпочала роботу ХІ Міжнародна виставка-ярмарок «Тур’євроцентр-Закарпаття 2012». Участь в урочистому відкритті взяли, зокрема, керівник області Олександр Ледида, його заступник Володимир Приходько, Ужгородський міський голова Віктор Погорелов.

Цьогоріч на виставці, окрім районів Закарпаття, представлені 11 областей України, а також учасники з Хорватії, Словаччини, Угорщини, Росії. Загалом, у ярмарку беруть участь майже дві сотні виробників – вітчизняних та іноземних. Таке широке представництво, на думку заступника керівника краю Володимира Приходька, свідчить: виставка набуває все більшого масштабу.
Спробувати гірський мед, закарпатське вино, цілющу мінеральну воду, ознайомитись з роботою рекреаційних та готельних комплексів чи обрати туристичний маршрут Закарпаттям на власний смак – усе це та багато іншого можна зробити саме на «Тур’євроцентрі».
Враженнями від побаченого з журналістами поділився й очільник області Олександр Ледида:
– Радує, що ця традиційна виставка стає все популярнішою не тільки серед закарпатців. Запропонувати свої послуги сюди їдуть і з-за кордону. Такі заходи, без сумніву, сприяють популяризації нашого краю. Минулого року Закарпаття за офіційними даними відвідали понад мільйон туристів, туристично-рекреаційні заклади краю сплатили до бюджету більше трьохсот мільйонів гривень.

За матеріалами: Новини сьогодні
14-09-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12255

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]