Головна » 2017 » Жовтень » 27 » Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької хореографії «ПАДІЮН-ЕВРО-ДАНС – 2017» в Ужгороді стартував

Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької хореографії «ПАДІЮН-ЕВРО-ДАНС – 2017» в Ужгороді стартував

В Ужгороді стартував Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької хореографії «ПАДІЮН-ЕВРО-ДАНС – 2017»

Незважаючи на погодні умови, зокрема дощ, у центрі Ужгорода сьогодні ввечері було яскраво і тепло! Адже стартував традиційний Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької хореографії «ПАДІЮН-ЕВРО-ДАНС – 2017».

До обласного центру Закарпаття приїхали колективи з різних куточків України та з-за кордону. Урочистою ходою учасники фестивалю пройшли центральною частиною міста, після чого вишикувалися на площі Театральній.

«Розігріли» яскравим настроєм публіку Ансамбль мажореток «Акцент» Ужгородського коледжу культури і мистецтв.

Юних учасників фестивалю з приїздом до Ужгорода привітали представник Міністерства освіти і науки України Світлана Бут, директор Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» Світлана Ганущина, голова ГО «Яскрава країна» Ольга Обласова, головний спеціаліст управління культури Закарпатської ОДА Вікторія Фролова. Також до привітань долучився заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак, зокрема, побажав учасникам яскравих вражень від перебування в Ужгороді й висловив надію на активну участь юних танцівників у подальших фестивалях.

Особливістю вечора став яскравий флешмоб із талановитим танцівником Андрієм Товстим. Разом із дітьми та хореографами танцювали всі, тож навіть дощ не зумів зіпсувати святкового настрою.

28-29 жовтня триватиме конкурсна програма Міжнародного фестивалю-конкурсу в «ПАДІЮНІ», а 30 жовтня відбудеться гала-концерт у Закарпатському облмуздрамтеатрі.

До участі запрошуються дитячо-юнацькі аматорські хореографічні колективи, учні (вихованці) загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів, студенти вишів культурно-мистецького напряму віком від 6 до 25 років включно.

У рамках Фестивалю проходять різноманітні розважальні заходи для дітей: екскурсії Ужгородом, відвідування виставок, дитяча дискотека, інформує Міська рада


За матеріалами: Новини сьогодні
27-10-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1844

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]