Головна » 2015 » Листопад » 29 » Міжнародний турнір із греко-римської боротьби стартував у Берегові

Міжнародний турнір із греко-римської боротьби стартував у Берегові

 Вчора в Берегові відбулося урочисте відкриття традиційного Міжнародного турніру із греко-римської боротьби серед юнаків та кадетів під гаслом «Спорт – без кордонів».

Продемонструвати свою майстерність на турнірі приїхали не тільки жителі усіх куточків України, а й команди з Угорщини, Чехії, Хорватії, Словаччини, Сербії та Румунії.

Присутні вшанували пам’ять жертв Голодомору загальнонаціональною хвилиною мовчання.

Всіх почесних гостей привітали генеральний директор УСБ «Закарпаття» Микола Тимчак, керуюча справами виконавчого комітету Берегівської міської ради Вероніка Бендик, перший заступник голови Берегівської РДА Віталій Матій та в.о. начальника відділу молоді та спорту райдержадміністрації Вікторія Пшик.

Далі до мікрофону вийшов консул Угорщини в Закарпатській області у м.Берегово Ігнац Нодь і висловив своє захоплення рішучістю та підготовленістю спортсменів.

Віце-президент обласної федерації греко-римської боротьби Іван Кукушкін та головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії Чуха Шандор взяли останнє слово і завершили урочисте відкриття, інформує Берегівська РДА


За матеріалами: Новини сьогодні
29-11-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11069

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]