Головна » 2016 » Липень » 4 » Модні поради: як одягатися власниці фігури типу прямокутник

Модні поради: як одягатися власниці фігури типу прямокутник

Фігура, яка носить назву прямокутник, відрізняється слабо вираженою лінією талії, при цьому особливого жиру на боках і животі там немає. При цьому різниці між обсягом стегон і грудей практично немає. Грудна клітка у таких жінок і дівчат широка, а груди при цьому відносно невеликі. У більшості випадків при такому типі фігури дівчини і жінки мають гарні стрункі ноги. Таким дівчатам ми радимо придбати вишиті плаття та сукні на сайті dibrova.com.ua.

При такому типі фігури найголовніше - це позначити талію, а також переключити увагу оточуючих з усіх недоліків фігури на стрункі ноги.

Як підібрати предмети гардероба власниці фігури типу прямокутник

Найголовніше, що потрібно зробити - позначити лінію талії. Для цього необхідно додати обсягу в області грудей і стегон.

Для такої фігури підходять сукні виконані в стилі ампір. Ліф подібних суконь акцентує увагу оточуючих на грудях, візуально піднімаючи їх і додаючи додатковий обсяг. Дані сукні характеризуються трапецеїдальними силуетом і завищеною лінією талії, в результаті чого ховається майже повна відсутність талії і невиразні стегна.

Однак власницям подібної фігури можна носити і вузькі сукні, просто слід акцентувати увагу на потрібних місцях фігури. Зробити акцент в потрібних місцях можна за допомогою малюнка. Поєднання вертикальних, діагональних і горизонтальних смуг в районі талії може зробити візуально її значно тонше. Дівчатам і жінкам з подібною фігурою можна носити сукні халати і з запахом. Також непогано виглядають сукні з рукавами-ліхтариками, проте носити їх можна тільки, якщо плечі не дуже широкі. Також відвернути від занадто широкої талії може виріз на боці, який перемістить увагу оточуючих на стрункі ноги.

Які спідниці та брюки підходять для прямокутного типу фігури

Якщо дівчина або жінка з подібною фігурою не має зайвої ваги, то вона може дозволити собі носити моделі спідниць і брюк, які звужуються до низу. У тому випадку якщо дівчина чи жінка має проблеми з вагою, то варто вибирати прямі або розкльошені від колін штани. Для того, щоб надати стегнах додатковий обсяг необхідно, щоб джинси або штани мали ззаду накладні кишені.

Якщо говорити про спідниці, то найбільш оптимальним варіантом є спідниця-трапеція, яка надає стегнах додатковий обсяг. Також можна носити об'ємні спідниці, такі як Сонце, тюльпан і інші.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-07-2016
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11041

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]