Головна » 2017 » Березень » 9 » Москаль оприлюднив запис лайки головного полісмена Ужгорода - деякі слова почув уперше

Москаль оприлюднив запис лайки головного полісмена Ужгорода - деякі слова почув уперше

Очільник області сам відомий любов'ю до "смачних" слів.

Глава Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму сайті оприлюднив аудіо лайливого інструктажу від очільника Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві Юрія Марценишина.

За словами глави області, запис із величезною кількістю нецензурних слів йому надали самі полісмени.

"Усі знають, що я й сам полюбляю міцне слівце. Але, по-перше, не спілкуюся в такому стилі з підлеглими, а по-друге, деякі слова тут почув уперше! Головне ж у цій історії не форма спілкування начальника з підлеглими перед тим, як вони виходять патрулювати вулиці, а те, що Марценишин створив нестерпну обстановку в колективі і повністю завалив показники в роботі", - прокоментував запис Москаль.

За його словами, кількість ДТП, і вулична злочинність за час роботи патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві тільки збільшилася.

"Видно, начальник патрульної поліції у своїй роботі керувався перевернутим принципом пріснопам'ятного Ющенка – не ділом, а словом!", - додав він.

Увага, на відео міститься ненормативна лексика.

Примітно, що глава Закарпатської ОДА Геннадій Москаль і сам славиться використанням лайки. Так, під час прямого ефіру одного з українських телеканалів він обматюкав та пообіцяв побити політолога Олега Соскіна, який назвав Луганщину "Лугандонією".


За матеріалами: Новини сьогодні
09-03-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1816

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]