Головна » 2016 » Грудень » 28 » Москаль - пес прикрив свою поранену сестру, лігши під 40 поїздів. ВІДЕО

Москаль - пес прикрив свою поранену сестру, лігши під 40 поїздів. ВІДЕО

Історія з двома собаками, що потрапили в біду на залізниці в Ужгородському районі, закінчилася щасливо.

Про це повідомив очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

"Люсі (дівчинка, яку травмував поїзд) і Панда (брат Люсі, який дві доби не відходив від неї) знайшли своїх господарів – мешканців с.Тийглаш недалеко від Ужгорода. Вірніше, господарі знайшли собак завдяки волонтерам, що займаються захистом тварин", - написав Москаль.

Він уточнив, що за дві доби по колії, на якій лежали поранені собаки, проїхали понад 40 поїздів.

"Весь цей час Панда (на фото він у машині) грів своїм теплом Люсі й охороняв її. Ветеринари діагностували в собак забої, струс мозку й набряки, на щастя, обійшлося без важких травм", - повідомив Москаль.

Москаль відзначив колектив громадської організації "Допоможи другу", яка врятувала собак, почесною нагородою – "Золотим закарпатським ведмедиком".

"За те, що ці люди постійно допомагають тваринам, які залишилися без догляду, і за цю передноворічну історію зі щасливим фіналом", - зауважив Москаль.

За його словами, вірність, відданість і взаємовиручка, які показали дві собаки з Ужгородського району, мають стати прикладом для людей.

" Ужгородські собаки кращі за українських політиків!

Передноворічна історія з двома собаками, що потрапили в біду на залізниці в Ужгородському районі, закінчилася щасливо. Люсі (дівчинка, яку травмував поїзд) і Панда (брат Люсі, який дві доби не відходив від неї) знайшли своїх господарів – мешканців с.Тийглаш недалеко від Ужгорода. Вірніше, господарі знайшли собак завдяки волонтерам, що займаються захистом тварин.

Як з’ясувалося, за дві доби по колії, на якій лежали поранені собаки, проїхали понад сорок поїздів! Весь цей час Панда (на фото він у машині) грів своїм теплом Люсі й охороняв її. Ветеринари діагностували в собак забої, струс мозку й набряки, на щастя, обійшлося без важких травм.

Сьогодні я відзначив колектив громадської організації «Допоможи другу», яка врятувала собак, почесною нагородою – «Золотим закарпатським ведмедиком». За те, що ці люди постійно допомагають тваринам, які залишилися без догляду, і за цю передноворічну історію зі щасливим фіналом.

Від себе скажу, що люди в аналогічних ситуаціях, на жаль, далеко не завжди поводяться так само достойно. А якщо говорити про політиків, то їхня поведінка буває прямо протилежною – не врятувати, а штовхнути ближнього під поїзд. Тому вірність, відданість і взаємовиручка, які показали дві собаки з Ужгородського району, мають стати прикладом для людей!


За матеріалами: Новини сьогодні
28-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1948

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]