Головна » 2018 » Березень » 2 » Москаль виступив проти припинення навчання в школах Закарпаття через брак газу - Київ Ужгороду не указ

Москаль виступив проти припинення навчання в школах Закарпаття через брак газу - Київ Ужгороду не указ

Через брак газу в Україні закрили всі навчальні заклади. На Закарпатті навчання продовжиться.

Через брак газу в Україні до 6 березня закрили всі навчальні заклади. Таке рішення було прийнято у четвер, 1 березня на засіданні кризового штабу РНБО. Про це заявив глава Міненерго Ігор Насалик.

Тимчасове закриття навчальних закладів стало одним із пунктів Національного плану дії, який набув чинності з 2 березня.

Натомість голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що усі навчальні заклади Закарпаття працюватимуть у звичайному режимі за винятком тих, що закриті на карантин. Москаль аргументував таке рішення тим, що область має мінімальну залежність від газу, тому припиняти роботу об’єктів освіти немає жодної необхідності.

Варто відзначити, що Порошенко також закликав українців "прикрутити вентиль" і зменшити температуру в домівках. Про це йдеться на офіційній сторінці Президента України в Фейсбуці.

Як ідеться в тексті звернення, акція #Прикрути - ініціатива "Нафтогаз України", який закликає українців згуртуватися проти чергової провокації Кремля.

    "Газпром", програвши Україні в Стокгольмському арбітражі, знизив на 20 відсотків тиск у газопроводах на своєму боці системи, щоб дискредитувати Україну, - повідомив Порошенко.

    Щоб зруйнувати цей сценарій - достатньо на кілька днів зменшити в оселях температуру на один градус. Завдяки нашій згуртованості "Газпром" і Кремль не зможуть шантажувати Україну.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-03-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1691

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]