Головна » 2015 » Вересень » 23 » Москаль - закарпатські правоохоронці затримали "Урал" з 253 ящиками контрабандних цигарок

Москаль - закарпатські правоохоронці затримали "Урал" з 253 ящиками контрабандних цигарок

У Рахівському районі Закарпатської області затримали завантажений цигарками вантажний автомобіль "Урал", який намагався об'їхати міліцейський пост лісовою дорогою. Про це сьогодні, 23 вересня 2015 року, повідомили у прес-службі голови Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

Як йдеться у повідомленні повідомленні, уночі проти 23 вересня працівники відділу внутрішньої безпеки в Закарпатській області (Департамент внутрішньої безпеки МВС України) затримали в лісі біля селища Ясіня Рахівського району автомобіль "Урал" військового типу - вантажівку-всюдихід з двома ведучими мостами. Автомобіль зареєстровано на приватну особу, водій - місцевий мешканець.

За даними прес-служби, прикритий дошками кузов "Урала" був повністю завантажений тютюновими виробами Compliment без акцизних марок із позначками "Duty free" та емблемами Львівської тютюнової фабрики.

Як прокоментував цей факт голова Закарпатської ОДА, сигарети йшли з Івано-Франківської області на Закарпаття для подальшої контрабанди через "зеленку" до Румунії.

"Знаючи, що через міліцейський пост у "Лазещині" проїхати не вдасться, контрабандисти пішли в обхід - лісовою дорогою, якою мали вийти в Ясіня. Але потрапили в засідку працівників внутрішньої безпеки. Особа, яка стоїть за цим новим маршрутом, встановлена, це місцевий "контрабандний авторитет", - додав Москаль.

У прес-службі уточнили, що "Урал" із цигарками затримано й доправлено на штрафмайданчик Рахівського райвідділку міліції.

За попередньою інформацією, у вантажівці виявили 235 ящиків цигарок, їхня вартість наразі встановлюється.

Вилучений товар відправлять на експертизу, оскільки є підозри, що це контрафакт.

У найближчі години за даним фактом буде відкрито кримінальне провадження, додали в прес-службі Москаля.

Боротьбу з контрабандою Москаль називає одним із пріоритетів своєї роботи на посаді голови Закарпатської ОДА.

Також він пропонує якомога швидше повернути кримінальну відповідальність за контрабанду, замість встановленої, як він висловився, "дебільним кодексом Портнова", адміністративною, що діє до тепер.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-09-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11058

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]