Головна » 2015 » Квітень » 25 » Мотопробіг російських байкерів Чехія також не підтримала

Мотопробіг російських байкерів Чехія також не підтримала

МЗС Чехії отримало ноту Росії з проханням надати підтримку в організації проїзду російських мотоциклістів, у т.ч. байкерів з «Нічних вовків» у найближчі дні територією Чехії.

Однак, як повідомляє «Ехо Москви», враховуючи приватний характер даного заходу, у МЗС Чехії зазначили, що спочатку необхідно звернутися до відповідних органів за видачею дозволів для перебування та проїзду територією країни, – передає Українська правда.

При цьому наголошується, що Чехія взяла до уваги рішення влади Польщі відмовити російським байкерам в транзиті територією цієї країни.

Як відомо, раніше  МЗС Польщі відмовило у в'їзді на територію Польщі групи байкерів, серед яких  представники клубу «Нічні вовки».

Повідомлялося, що мотопробіг байкерів клубу «Нічні вовки», присвячений 70-річчю перемоги над нацизмом, викликав протест серед громадян Польщі, територією якої мають намір проїхати мотоциклісти.

В польському МЗС заявили, що рішення у справі, впускати чи не впускати байкерів на територію Польщі, прийматиме прикордонна служба, яка має право відмовити їм у в’їзді, якщо це загрожуватиме громадському порядку.

Провокацією мотопробіг назвало і керівництво Польщі та Чехії. Чеська влада продовжує шукати способи, щоб ускладнити байкерам мотоклубу «Нічні вовки» проїзд територією країни.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-04-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11065

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]