Головна » 2024 » Січень » 27 » Можуть воювати найманці мера москви на Херсонщині - ISW

Можуть воювати найманці мера москви на Херсонщині - ISW

Мер москви сергій собянін створював приватну військову компанію. Приватна військова компанія, яку створив мер москви сергій обянін, уже, ймовірно, воює в Україні.

Один із її підрозділів ворог перекинув під Кринки на Херсонщині, де Сили оборони утримують плацдарм на лівому березі Дніпра. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

За даними аналітиків, російський 28-й полк 70-ї дивізії, який зараз діє під Кринками має назву "Собянінський". Його сформували із добровольців з москви.

"російське інсайдерське джерело 2 грудня 2023 року заявило, що мер москви сергій собянін почав створювати власну приватну військову компанію невдовзі після заколоту групи "вагнера" в червні 2023 року", - йдеться у повідомленні.

Аналітики також додають, що поки не можуть незалежно перевірити ці дані. Однак, констатують, що на лівобережжі Херсонської області тривають позиційні бої. Підтверджених змін лінії фронту на цій ділянці нині немає.

На Херсонському напрямку Сили оборони продовжують заходи із розширення плацдарму, повідомив 27 січня Генштаб ЗСУ.

Незважаючи на значні втрати, ворог не полишає спроб вибити наші підрозділи із займаних позицій. Протягом минулої доби противник здійснив чотири безуспішних штурми позицій українських військ. Водночас, наші воїни активними діями завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-01-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1537

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]