Головна » 2012 » Листопад » 12 » Мукачівка Юлія Плаксіна продовжує боротьбу у «Х-фактор-3»

Мукачівка Юлія Плаксіна продовжує боротьбу у «Х-фактор-3»


10 листопада продовжилася боротьба за звання переможця конкурсу «Х-фактор». Учасники змагаються, виконуючи хіти із відомих кінострічок.

У третьому ефірі співала і наша землячка – мукачівка Юлія Плаксіна, вихованка Сергія Сосєдова. Вона виконала пісню із репертуару Ніно Катамадзе, що звучала у фільмі «Інді». За три сезону зі сцени проекту звучала композиція грузинською мовою.

Наставник Юлії відзначив, що вона може собі дозволити бути різною, експериментувати із образом. І справді, після виконання надривних та своєрідних пісень із репертуару Григорія Лепса, а згодом – гурту «Aerosmith», сьогоднішня лірична композиція справила невимовне враження на суддів. Зокрема Сірьога, коли послухав Юлію, захотів вивчити грузинську, а Ірині Дубцовій її виконання популярної пісні видалось магією і космосом. Ліричною і ніжною закарпатка більше подобається Ігорю Кондратюку.

Вона і справді була невимовно ніжною та ліричною, і, незважаючи на незнання мови, переживала душею кожне слово. І в це повірили не тільки судді, а й глядачі!
Юлія Плаксіна продовжує боротьбу у третьому сезоні «Х-фактору»!

За матеріалами: Новини сьогодні
12-11-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11735

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]