Головна » 2019 » Травень » 6 » На базі НАТО у Латвії стався вибух: є загиблі та поранені

На базі НАТО у Латвії стався вибух: є загиблі та поранені

У Латвії стався вибух на базі НАТО: є загиблі та поранені

На військовій базі НАТО в Латвії внаслідок нещасного випадку з вибухівкою 6 травня загинула офіцер албанської армії, а ще двоє отримали поранення.

Про це пише Balkan Insight із посиланням на оборонне відомство Албанії.

"Під час роботи з вибухівкою на базі НАТО Camp Adazi в Латвії стався нещасний випадок, внаслідок якого загинула жінка-офіцер албанської армії, а ще двоє офіцерів зазнали поранень. Інцидент стався в ході тренувальної місії", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок нещасного випадку загинула 32-річна офіцер Заріфе Хасанай, яка брала участь у спрямованій на протидію російській загрозі місії НАТО Enhanced Forward Presence у Східній Європі. Також постраждали ще двоє осіб. Вони були терміново госпіталізовані і поки що про їх стан не відомо. Деталі інциденту з’ясовуються.

Як відомо, Албанія стала членом НАТО в 2008 році. У 2012 році ця балканська країна зазнала перших втрат в рамках місії в Афганістані, коли загинув офіцер спеціальних сил Феті Воглі.

Нагадаємо, в індійському штаті Махараштра на вибуховому пристрої підірвалася вантажівка з військовими, щонайменше 15 бійців воєнізованої поліції загинули.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-05-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1545

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]