Головна » 2015 » Жовтень » 31 » На борту літака, що розбився в Єгипті, знаходилися 4 українця

На борту літака, що розбився в Єгипті, знаходилися 4 українця

МЗС України отримав підтвердження від МНС РФ про те, що на борту російського літака в Єгипті перебували 4 громадян України. Про це повідомив перший секретар департаменту консульської служби МЗС України Євген Ігнатовський.

"О 18.15, за результатами додаткових звернень Генерального консульства України в Санкт-Петербурзі від МНС РФ було отримано офіційне підтвердження про перебування на борту літака, який зазнав аварії в Єгипті, чотирьох громадян України", - зазначив він, передає "Інтерфакс-Україна".

Раніше Ігнатовський в ефірі одного з телеканалів повідомив: за результатами аналізу списків пасажирів літака, що впав над Єгиптом, які були опубліковані МНС РФ, є підстави вважати, що на борту знаходилися 3 або 4 громадянина України.

"Ця інформація перевіряється", - зазначив Ігнатовський.

Також він повідомив, що на "гарячу лінію" в МЗС України звернулася родичка одного з пасажирів, який знаходився на борту впав над Єгиптом літака.

"Громадянка повідомила, що на борту цього літака знаходився її родич - громадянин України. Таким чином можемо говорити, що, швидше за все, один громадянин України перебував на борту цього літака", - зазначив Ігнатовський.

Лайнер Airbus321 авіакомпанії "Когалимавіа", який виконував рейс 9268 Шарм еш-Шейх - Санкт-Петербург, вилетів з Єгипту в 5.51 по Києву і зник з екранів радарів через 23 хвилини, на борту перебували 217 пасажирів і сім членів екіпажу. Незабаром єгипетські ЗМІ повідомили, що уламки літака були виявлені в центрі Синайського півострова.


За матеріалами: Новини сьогодні
31-10-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11042

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]