Головна » 2016 » Серпень » 4 » На це літо - 5 причин відвідати «Чарду»

На це літо - 5 причин відвідати «Чарду»

Гостинний двір Чарда – туристична окраса Закарпаття, розташована у затишній місцині безпосередньо біля Ужгорода. Таке зручне географічне розташування, великий вибір та висока якість надання послуг зробить ваш відпочинок різнобарвним та незабутнім.

Є як мінімум 5 причин відвідати "Чарду" цього літа:

Закарпатські традиції

Незмінною особливістю гостинного двору є дотримання гастрономічних та культурних традицій поліетнічного Закарпаття. Тут ви зможете відчути його на смак та насолодитися  чудовою атмосферою туристичного краю. Цьому, зокрема, сприятимуть і особливості дизайну окремих локацій закладу, відомі закарпатські напої та страви.

Свято щодня

Гостинний двір "Чарда" - лідер з організації корпоративних заходів та групового відпочинку. Гостей здивує як вишукана атмосфера проведення офіційних форумів та свят, так і "родзинки" корпоративного релаксу: відпочинок біля басейну з приготуванням страв у "Духмяній печі", варіння бограча на відкритому вогні чи навіть запікання бичка на вертелі.

Зручне розташування

Невід'ємним козирем закладу є і його місце розташування. З одного боку гостинний двір "схований" у передмісті від міської метушні, з другого – до обласного центру звідси лічені кілометри, тож він зручний для будь-яких туристичних маршрутів, мандрівок чи екскурсій.

 Вишукана кухня

Гастрономічні особливості закладу відомі далеко за межами області. "Чарда" пропонує своїм гостям як традиційні закарпатські страви, так і неординарні новинки, що здатні здивувати найвибагливішого гурмана.

Відпочинок для кожного

"Чарда" пропонує своїм гостям цілий спектр зон для відпочинку, серед яких: банний комплекс, міні-готель, басейн, ресторан, колиба, лобі-бар, дитячий майданчик.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1889

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]