Головна » 2019 » Лютий » 12 » На Чемпіонаті України з мотокросу мукачівці здобули «золото»

На Чемпіонаті України з мотокросу мукачівці здобули «золото»

Мукачівці здобули «золото» на Чемпіонаті України з мотокросу

За результатами змагань мукачівська команда СТК “Мукачево-МОТО” ім. Г.Черепані посіла 1 місто у Чемпіонаті України група «В» та III місто в Кубку України з мотокросу. Також у 2018 році був проведений 2-й Відкритий Кубок Мукачева з мотокросу.

Завдяки проведенню цих змагань у мукачівського мотоклубу за останні роки з’явилася можливість відновити трасу, де в майбутньому можна приймати Чемпіонати України та Європи.

– Знаково, що попри нелегкий час, наші спортсмени не просто гідно продовжують славні традиції мотоциклетного спорту, а регулярно беруть участь у різних за рівнем змаганнях та примножують спортивну славу Мукачева перемогами, – діляться враженнями тренери СТК “Мукачево-МОТО”.

Учасники та організатори змагань дякують всім спонсорам, які приймали участь у фінансуванні мукачівської команди та проведенні Кубку Мукачева: це міський голова А. Балога, ТОВ “Агрошляхбуд-М”, Бізіля М. В., ТОВ “АВЕ”, ТОВ “КАРПАТ-БУД” Голод В.В.,ФГ “Світ м’яса”,ТОВ “Маркет-плюс”, ТОВ “Транс-Карпати-М”, ТОВ “Експрес, транспорт і логістика”, ТОВ “АВТО Люкс”, ТОВ “ГІД”, ТОВ “Закарпатєвротранс”, Motolux, ТДВ «Мукачівське ПМК №77», ТОВ «АТЛ».


За матеріалами: Новини сьогодні
12-02-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1731

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]