Головна » 2017 » Серпень » 11 » На Кубку Латинської Америки змагатиметься закарпатський гірськолижник

На Кубку Латинської Америки змагатиметься закарпатський гірськолижник

  Закарпатський гірськолижник змагатиметься на Кубку Латинської Америки

Вже менше року залишилося до початку Зимових Олімпійських Ігор в Південній Кореї. Радує те, що закарпатський гірськолижник Іван Ковбаснюк уже виборов ліцензію на них і нині активно готується до майбутніх змагань.

На цьому тижні наші збірники проводили підготовку в Центрі підготовки наших паралімпійців у Сянках (Львівська область). А вже за тиждень найкращі гірськолижники країни відправляться в Південну Америку до Чилі, де візьмуть участь у Кубку Латинської Америки, повідомляє uzhgorod.net.ua.

«Приїхали сюди відразу після збору на Буковелі, відзначу, що тут дуже гарна база, хороші умови проживання та харчування. Правда, збірна ще не в повному складі зібралася – немає ще мого колеги Дмитра Мицака. Сам тренувальний процес дуже цікавий, велику увагу наші наставники приділяють фізпідготовці, витривалості та швидкісній витривалості – щоб єдиний темп тримався від початку й до кінця спуску, також налаштовують нас психологічно на великі навантаження», – зазначив наш майбутній олімпієць Іван Ковбаснюк.

Вже 17 серпня Іван разом з іншими збірниками – Дмитром Мицаком, Ольгою Книш, Тетяною Тікун та двома тренерами відправиться літаком до Чилі, бо там зараз зима, де візьме участь у Кубку Латинської Америки. Наш земляк сподівається покращити свої попередні результати. Тим паче, Іван вже брав участь у цих змаганнях напередодні Олімпіади в Сочі, й зауважив, що там дуже серйозний рівень, до Чилі приїздять провідні гірськолижники з Європи.

Тож бажаємо нашому спортсмену вдачі й вагомих здобутків на цих змаганнях..


За матеріалами: Новини сьогодні
11-08-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1671

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]