Головна » 2014 » Лютий » 9 » На Майдані почалося десяте ювілейне Народне віче

На Майдані почалося десяте ювілейне Народне віче

У неділю, 9 лютого, о 12:00 на площі Незалежності в Києві почалось Народне віче.

Традиційно віче відкриває молебень, в якому беруть участь представники всіх конфесій. У даний момент на сцені виступають священики.

Вони закликають владу подивитися з боку на свої вчинки. Закликають чиновників до покаяння. Також звучать славослів'я: "Слава Ісусу Христу" і "Слава Україні".

Під час віче очікуються виступи лідерів опозиції Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока, а також громадських активістів Тетяни Чорновол та Олексія Гараня, повідомляє ЛIГАБiзнесIнфом .

Після офіційної частини на Майдані виступлять групи "Тарута", "Телері", "Буття", "Самі свої" і фронтмен гурту "Мандри" Сергій Фоменко.

Також очікується виступ учасників польського гурту "Тарака", які написали один із хітів про Майдан "Подай руку Україні".

Як повідомлялось, 1 лютого на підтримку боротьби українського народу за своє майбутнє цю пісню одночасно транслювали всі польські теле- і радіоканали.

Нагадаємо, минулої неділі, 2 лютого, на Народне віче прийшли понад 10 тисяч осіб. В опозиції тоді назвали віче інформаційним мітингом.

Окрім представників опозиції, тоді зі сцени Майдану виступив народний депутат від Партії регіонів Віталій Грушевський.



За матеріалами: Новини сьогодні
09-02-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11273

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]