Головна » 2016 » Травень » 18 » На митниці у закарпатки вилучили “BMW” з перебитим номером кузова

На митниці у закарпатки вилучили “BMW” з перебитим номером кузова

Днями в зону митного контролю “в’їзд в Україну” митного поста “Ужгород” Закарпатської митниці ДФС, смугою руху “зелений коридор” заїхав легковий автомобіль марки “BMW 316I”. Мешканка Закарпаття, яка керувала автомобілем, як підставу для переміщення через митний кордон України транспортного засобу, надала митним органам свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та договір купівлі продажу авто.

Відтак, “BMW” було виведено в смугу руху “червоний коридор” для здійснення митного контролю, під час якого виникли підозри щодо внесення змін в номерне позначення кузова транспортного засобу, в зв’язку з чим, на підставі ст. 327 МК України, до митного огляду був залучений експерт.

Під час проведення огляду встановлено, що частина деталі, на якій нанесено ідентифікаційне номерне позначення кузова, вварена кустарним способом в кузов цього автомобіля.

В наданому поясненні громадянка України зазначила, що під час покупки автомобіля в Словаччині вона його оглянула, та звірила номер кузова, зазначеного в технічному паспорті, з номером кузова на автомобілі, при цьому ніяких підозр не виникало.

Таким чином, громадянка України перемістила через митний кордон України легковий автомобіль, з приховуванням від митного контролю, шляхом надання митному органу, як підстави для його переміщення документів, що містять неправдиві дані щодо номерного позначення кузова транспортного засобу.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі безпосередній предмет порушення – “BMW 316I” 1995 року випуску вилучено, відповідно до ст. 511 Митного кодексу України.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-05-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1886

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]