Головна » 2018 » Березень » 5 » На поїзди Одеса-Перемишль і Ковель-Хелм "Укрзалізниця" запроваджує онлайн-продаж квитків

На поїзди Одеса-Перемишль і Ковель-Хелм "Укрзалізниця" запроваджує онлайн-продаж квитків

  ПАТ "Укрзалізниця" розширює перелік міжнародних поїздів, на які можна придбати квитки в режимі онлайн: з 5 березня такі проїзні документи можна буде придбати на поїзди № 36/35 Одеса-Перемишль і № 753/754 Ковель-Хелм. Про це повідомила прес-служба компанії.

"Впроваджуємо онлайн-продаж квитків на міжнародні поїзди Одеса-Перемишль і Ковель-Хелм. Як свідчить статистика, через Інтернет пасажири купують понад 40% квитків. На жаль, через технічні й бюрократичні моменти ця опція впроваджується не так швидко, як нам хотілося б, але ми маємо чітку мету: онлайн-продаж квитків на всі міжнародні поїзди, і продовжуємо роботу в цьому напрямку", - цитується в повідомленні в.о. голови правління ПАТ Євген Кравцов.

У минулому році послугу придбання квитків через Інтернет була ведена на міжнародні потяги № 705/706, 715/716 Київ-Перемишль і 751/752 Здолбунів-Хелм.

"Укрзалізниця" нагадує, що придбані через Інтернет квитки не потрібно обмінювати в касі, досить пред'явити їх під час посадки на своєму смартфоні або роздрукувавши заздалегідь, одразу йти до поїзда. До того ж квиток, оформлений онлайн, практично неможливо втратити - його можна друкувати необмежену кількість разів з листа, що приходить на електронну пошту пасажира.

Квитки через Інтернет можна придбати на всі поїзди внутрішнього сполучення (зокрема регіональні), крім додаткових. На міжнародні потяги, що курсують між країн СНД, пасажири в режимі онлайн можуть оформити і сплатити проїзд, після чого отримають бланк замовлення на електронну пошту, який необхідно обміняти в залізничній касі на звичайний квиток. Для придбання квитків онлайн пасажири можуть скористатися офіційним сервісом "Укрзалізниці" booking.uz.gov.ua.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-03-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1652

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]