Головна » 2012 » Вересень » 8 » На Рахівщні допомагають у працевлаштуванні дітям, які перебувають на обліку міліції

На Рахівщні допомагають у працевлаштуванні дітям, які перебувають на обліку міліції

За минулі два тижні в Рахівському районному центрі зайнятості посилилась робота з питань працевлаштування осіб з числа дітей-сиріт, які залишилися без опіки батьків й осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги та перебувають на обліку у кримінально-виконавчій інспекції відділу Державного департаменту України з питань виконання покарань в Закарпатській області.

22 серпня 2012 року Рахівський районний центр зайнятості організував та провів зустріч-нараду з начальником кримінально-виконавчої інспекції – Юрієм Локотою та представником Рахівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді - Михайлом Чунтулом.

У результаті зустрічі представники сторін обговорили шляхи вирішення проблем працевлаштування даної категорії осіб.

4 вересня, представник Рахівського районного центру зайнятості - Тетяна Семенюк відвідала кримінально-виконавчу інспекцію де провела бесіду з особами, які перебувають на обліку в інспекції. Метою заходу було надання інформації про послуги служби зайнятості для даної категорії осіб. Тетяна Василівна проінформувала присутніх про стан ринку праці регіону та роздала інформаційні буклети з послугами служби зайнятості.

За матеріалами: Новини сьогодні
08-09-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12152

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]