Головна » 2014 » Січень » 30 » На Рівненщині старшокласники зняли кіно про війну. ВІДЕО

На Рівненщині старшокласники зняли кіно про війну. ВІДЕО

Брати Андрій та Роман Ільчуки з міста Корець, що на Рівненщині зняли два короткометражні фільми. Хлопцям лише по 14 та 15 років. В їхньому арсеналі бабусине горище, іграшкова зброя, а подекуди й звичайні пофарбовані палки. Та їм разом з друзями вдалося відзняти дві короткометражки, працють над третьою.

«Один з тих, хто вижив» та «Восени 44-го» -  так назву своїм творам кіномистецтва дали брати. В обох фільмах розповідь про життя розвідників Великої Вітчизняної війни. 

Над сценарієм та діалогами працював старший брат Андрій Ільчук. Окрім того він займався й монтажем, і музичним оформленням. Загалом уся знімальна група налічувала 10 осіб. 

Зняти кіно підлітки задумали ще підчас літніх канікул, однак ні техніки, ні воєнного одягу чи спорядження у них не було. У цьому допомогли їм батьки. 

Андрій розповів, як збирали воєнні пожитки:

«У когось позичили солдатські чоботи, хтось дав фуфайку. Переважно всі епізоди знімали за містом. У фільмі «Один з тих, хто вижив» я грав розвідника Астахова. Сюжет такий. Астахов та його товариш Смирнов - випускники школи розвідників. Вони повинні зловити і доставити живим німецького капітана Майера. Смирнов в кінці фільму гине, а Астахов вижив і виконав завдання. Фільм вийшов двосерійний - по 8 і 6 хвилин кожна серія».

Тепер хлопці планують відзняти ще одну серію фільму. Та поки що зйомки переносяться на літо.




За матеріалами: Новини сьогодні
30-01-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11388

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]